Vorige pagina

Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO

Schrijf de eerste review van dit product

Toon in vergelijking
De Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO is een volledig automatische AED. Deze AED heeft dezelfde geavanceerde technologie als de defibrillatoren die professionele ambulance verpleegkundigen gebruiken, maar is toch eenvoudig te bedienen. Vereist slechts twee stappen om een mogelijk levensreddende defibrillatieschok toe te dienen. Makkelijk overdraagbaar aan professionals. De Lifepak CR Plus AUTO defibrillator maakt gebruik van de nieuwste ADAPTIV bifasische technologie, waarbij de energie automatisch wordt aangepast aan het energieniveau dat voor het slachtoffer in kwestie nodig is.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 1.399,00 Incl. BTW: € 1.482,94

Medtronic Lifepak CR PLUS vol-automaat

Meer afbeeldingen

  • Medtronic Lifepak CR PLUS vol-automaat
  • Medtronic Lifepak CR PLUS vol-automaat
  • Medtronic Lifepak CR PLUS vol-automaat
  • LOGO Medtronic
OF vraag een GRATIS DEMONSTRATIE aan
Excl. BTW: € 1.399,00 Incl. BTW: € 1.482,94

Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO (vol-automatisch)
Wat wordt er allemaal geleverd bij uw bestelling? Klik hier

De LIFEPAK® CR Plus AUTO is een vol-automatische AED voor gebruik door de persoon die het eerst bij iemand met een plotseling hartstilstand komt. Deze vol-automatische CR Plus is bestemd voor mensen met zeer weinig ervaring en vereist slechts twee stappen om een mogelijk levensreddende defibrillatieschok toe te dienen.

Bij de LIFEPAK® CR Plus AUTO AED hoeft de hulpverlener buiten het aanbrengen van de elektroden op de patiënt niets te doen. Als de AED een schokbaar ritme waarneemt, waarschuwt deze de hulpverlener voordat de schok wordt toegediend waarna de defibrillator de schok volledig automatisch toedient zonder dat de hulpverlener iets hoeft te doen.

 

Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO
Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO (vol-automaat)

De LIFEPAK® CR Plus AED maakt gebruik van de nieuwste ADAPTIV bifasische technologie, waarbij de energie automatisch wordt aangepast aan het energieniveau dat voor het slachtoffer in kwestie nodig is. Mocht het hart niet reageren op de eerste schok dan kan het apparaat additionele schokken toedienen, tot maximaal 360 J. Dit kan de kans op een succesvolle defibrillatie vergroten, met als doel meer levens redden. 

Eenvoudig in gebruik
Een interne computer analyseert het hartritme, waardoor mensen zonder medische opleiding met een druk op de knop een mogelijk levensreddende behandeling kunnen geven. Het rendabele batterijsysteem is licht van gewicht en behoeft weinig onderhoud; het kan 20 tot 30 schokken met een maximale energie toedienen en kan eenvoudig weer opgeladen worden.

Bewegingssysteem
Het gepatenteerde bewegingssysteem neemt elke beweging van de patient of de hulpverlener waar die de analyse van het hartritme door de LIFEPAK® CR Plus AED zou kunnen beinvloeden. Het hartritme wordt niet meer geanalyseerd als de AED beweging waarneemt.

Zelftest
De LIFEPAK® CR Plus AED voert elke week en elke keer dat u hem aanzet een zelftest uit. Bovendien voert de defibrillator elke maand een uitvoerige zelftest uit. Bij deze zelftest wordt het stroomcircuit van de defibrillator getest om te controleren of de defibrillator klaar voor gebruik is.

In één oog-op-slag
Het makkelijk afleesbare display geeft in één oog opslag aan wanneer de AED klaar is voor gebruik of wanneer de aandacht van de gebruiker vereist is. Door alleen naar de AED te kijken kunt u aan de hand van vier symbolen, die zichtbaar zijn als de defibrillator uit staat, vaststellen of deze klaar is voor gebruik of dat uw aandacht gevraagd wordt. De symbolen zijn:
Medtronic Lifepak display symbolen
Het display geeft de toestand van de CHARGE-PAK™ batterijoplader weer en maakt gebruik van eenvoudige pictogrammen om de status van het apparaat aan te geven.

De QUIK-PAK stimulatie-, defibrillatie- en ECG-elektroden kunnen snel gebruikt worden dankzij een uniek en handig openingshandvat en meldingen in geschreven en grafische vorm. De elektroden zijn compatibel met alle apparaten en connectoren die met QUIK-COMBO™-elektroden gebruikt worden.

Medtronic Lifepak QUIK-PAK elektrodenQUIK-PAK elektroden

Het apparaat slaat ECG-gegevens op voor draadloze transmissie naar een pc via een IrDA infrarooduitgang. 

De gebruiksvriendelijke pc-software zorgt voor een volledig en doelmatig overzicht van zowel de ECG- als gebeurtenisgegevens. De informatie van de CR PLUS kan gedownload en opgeslagen worden in ofwel het LIFENET® DT Express informatiebeheersysteem ofwel het CODE-STAT™ Suite medische informatiesysteem.

De LIFEPAK® CR Plus AED wordt geleverd met een reeds geplaatste CHARGE-PAK, een al aangesloten setje elektroden, een snelle-referentiekaart en gebruiksinstructies.

WAT WORDT ER ALLEMAAL GELEVERD BIJ UW BESTELLING?

De Medtronic Lifepak® CR Plus AUTO AED wordt geleverd inclusief:
*
Medtronic Lifepak® CR Plus AUTO AED (garantie 8 jaar)
*
Medtronic Lifepak® CR Plus beschermtas
*
CHARGE-PAK™ batterij + elektroden (levensduur 2 jaar)
*
Nederlandstalige handleiding

* GRATIS
 
AED pictogram 15 X 15 cm (sticker). Landelijk pictogram. ILCOR AED logo
* GRATIS 
bezorging binnen Nederland en België
* GRATIS 
Rescue kit t.w.v. € 29,-. Deze bevat: 

- Beademingsmasker met zuurstofaansluiting
- Kledingschaar
- Handschoenen
- 1 disposable scheermesjes
- 1 alcoholdoekjes voor desinfectie

* Opname in ons database voor periodieke vervanging van elektroden bij een service contract.

BEDIENINGSGEMAK
Semi-automaat - -
Vol-automaat Ja (ook verkrijgbaar als semi-automaat)
Nederlandstalig Ja
Reanimatie ondersteuning - -
Reanimatie feedback - -
- - - - -
BETROUWBAARHEID
AED zelftest dagelijks Ja
AED zelftest wekelijks Ja
AED zelftest maandelijks Ja
AED zelftest dagelijks - wekelijks - maandelijks
Zelftest elektroden - -
IP waarde IP44
- - - - -
TECHNISCH / MEDISCH
Asystolische gevoeligheid 80 microvolt
Pacemaker detectie Ja
Kinder elektroden Ja
AED schokprotocol 200 - 200 - 360 Joule
Herkenning ritmestoornissen VT - VF
- - - - -
GARANTIE / LEVENSDUUR
Garantie AED 8 jaar
Garantie batterij
Levensduur batterij 2 jaar
Levensduur elektroden 2 jaar
- - - - -
OPMERKING - -Klik hier om de brochure Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO AED te downloaden

Brochure Medtronic Lifepak CR PLUS AUTO AED

Terug naar boven