€ 118,58 € 98,00

ACTAR D-FIB reanimatiepop (1 stuk)

Niet op voorraad
SKU
dfib-1st
geen

ACTAR D-FIB reanimatiepop (1 stuk).  Licht, compact, betaalbaar, hygiënisch en doeltreffend in gebruik.

ACTAR D-Fib reanimatiepop (1 stuk)

Efficiënt
ACTAR D-Fib reanimatiepop biedt uw cursisten een vernieuwende en bijzonder efficiënte manier van reanimatie-training. Doordat u eenvoudig meerdere poppen tegelijk kunt meenemen (opstapelbaar, simpele opslag) en gebruiken, kunt u op een zeer efficiënte wijze les geven. U kunt al uw cursisten ruim de gelegenheid bieden om de vaardigheden te oefenen. Schoonmaken en desinfecteren is zeer eenvoudig door de speciaal vormgegeven longzakjes die ook de mond beschermen.

Opbouw ACTAR D-Fib reanimatiepop

Gewicht
De ACTAR D-Fib reanimatiepoppen zijn licht, compact en eenvoudig opstapelbaar.

ACTAR D-FIB reanimatie-pop stapelbaar

Hygiënisch
Elke cursist krijgt een eigen disposable long, die tevens dient als gelaatsscherm. Het grote voordeel van de ACTAR D-Fib reanimatiepoppen is het feit dat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn en u als trainer nagenoeg geen noemenswaardige hygiënische maatregelen behoeft te treffen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te vervangen.

Actar D-Fib Disposable longzakjes

Reanimeren op de maat van de muziek (inclusief CD)
De ACTAR D-Fib introduceert een nieuwe manier om 30:2 reanimatie te leren.  De bijgeleverde CD bevat 15 nummers om het 30:2 ritme te oefenen (30 x compressie / 2 x mond op mond beademing). Verschillende muziekgenres, met en zonder auditieve instructies. Onderverdeeld in twee categorieën beademingsintervallen (2 beademingen in 9 seconden of, voor gevorderden 2 beademingen in 6 seconden). Middels de meegeleverd CD kunt u een gevarieerde training geven.

Realistisch
De ACTAR D-Fib reanimatiepoppen zijn voorzien van realistische anatomische kenmerken zoals adamsappel, halsslagader, ribbenboog en tepels. De weerstand bij hartmassage en beademing is zeer realistisch. Ervaar de luchtwegopening bij de kinlift. Geschikt voor alle type AED-trainers. Daarnaast kan er ook getrained worden met beademingsmaskers en met beademingsballonnen. De reanimatiepop kan ook voor het oefenen van kinderreanimatie worden gebruikt (niet voor baby!).

Meer informatie
Fabrikant Actar
Google feed price 118.58
Google feed special price
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Login of maak een account aan.
WAT WORDT ER ALLEMAAL GELEVERD BIJ UW BESTELLING?

WAT WORDT ER ALLEMAAL GELEVERD BIJ UW BESTELLING?

* 1 Actar reanimatie-pop
* 5 Disposable longzakjes
* Nylon rugzak
* Nederlandse trainings-CD