AED Trainer

Een AED trainer maakt het verschil

Een AED trainer laat hulpverleners op hun gemak kennismaken met een AED (Automatische Externe Defibrillator). Dat is van groot belang voor het moment dat er daadwerkelijk een reanimatie moet plaatsvinden. Hoewel de meeste AED's tegenwoordig heldere instructies geven die ook een wat minder getrainde hulpverlener kan volgen, is een AED trainer een onmisbaar hulpmiddel.

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven
 1. Telefunken AED trainer

  Telefunken AED trainer

  Telefunken AED trainer

  De Telefunken-trainer is een uitstekend hulpmiddel voor ondernemingen die in trainingen voorzien en voor klanten met een Telefunken-AED die regelmatig trainingssessies en veldoefeningen willen houden voor eventuele gebruikers.

  Meer info
  Excl. BTW: € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
 2. Philips HeartStart HS1 trainer

  Philips HeartStart HS1 trainer

  Philips HeartStart HS1 trainer 

  De Philips Heartstart HS1 AED Trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Philips Heartstart HS1 AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Heartstart HS1 Trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen (8 scenario's).

  Meer info
  Excl. BTW: € 229,00 Incl. BTW: € 277,09
 3. HeartSine Samaritan PAD 300P SECURE trainer

  HeartSine Samaritan PAD 300P SECURE trainer

  HeartSine Samaritan PAD 300P SECURE trainer

  De HeartSine Samaritan PAD 300P SECURE trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Heartsine Samaritan PAD 300P AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. 

  Meer info
  Excl. BTW: € 299,00 Incl. BTW: € 361,79
 4. HeartSine Samaritan PAD 500P SECURE trainer

  HeartSine Samaritan PAD 500P SECURE trainer

  HeartSine Samaritan PAD 500P SECURE trainer

  De Heartsine Samaritan PAD Trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Heartsine Samaritan PAD 500P (en HeartSine Samaritan PAD 300P), maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. 

  Meer info
  Excl. BTW: € 299,00 Incl. BTW: € 361,79
 5. Saver One AED Trainer "Saver One T" Basic

  Saver One AED Trainer

  Saver One AED Trainer "Saver One T" Basic Meer info
  Excl. BTW: € 355,00 Incl. BTW: € 429,55
 6. Medtronic Lifepak CR PLUS trainer

  Medtronic Lifepak CR PLUS trainer (nieuwe richtlijnen)

  Medtronic Lifepak CR PLUS AED trainer

  De Medtronic Lifepak CR PLUS AED trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Medtronic Lifepak CR Plus & Medtronic Lifepak express, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Medtronic Lifepak CR PLUS AED trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 395,00 Incl. BTW: € 477,95
 7. Defibtech Lifeline trainer

  Defibtech Lifeline trainer

  Defibtech Lifeline trainer

  De Defibtech Lifeline trainer AED-trainer is een speciaal AED-trainingspakket dat uiterlijk sterk lijkt op de volledig functionele Defibtech Lifeline AED, maar een helderrode overmoldingbehuizing heeft om hem duidelijk te kunnen onderscheiden als een trainingsapparaat. Het apparaat kan niet worden gebruikt om patiënten te defibrilleren. De Defibtech Lifeline trainer AED-trainer wordt met afstandsbediening geleverd, waarmee de instructeur de trainingsoefeningen en AED-functies van een afstand kan bedienen. 

  Meer info
  Excl. BTW: € 395,00 Incl. BTW: € 477,95
 8. Cardiaid CT0207 trainer

  CardiAid CT0207 trainer

  Cardiaid CT0207 trainer AED

  Bij een noodgeval maakt het veel uit, of u weet om te gaan met een automatische externe defibrillator (AED). Instellingen als de AHA (American Heart Association) raden met klem aan om trainingen te geven aan potentiële gebruikers van AED’s. Deze leren het apparaat hierdoor kennen en raken er vertrouwd mee, zodat ze worden gestimuleerd om zonder aarzelen op te treden. Hiertoe heeft CardiAid een trainingseenheid ontwikkeld die is ontworpen om aan de speciale vereisten van een AED-training tegemoet te komen.

  De CardiAid-trainer is een uitstekend hulpmiddel voor ondernemingen die in trainingen voorzien en voor klanten met een CardiAid-AED die regelmatig trainingssessies en veldoefeningen willen houden voor eventuele gebruikers.

  Meer info
  Excl. BTW: € 399,00 Incl. BTW: € 482,79
 9. Primedic HeartSave trainer AED

  Primedic HeartSave trainer AED

  Primedic HeartSave trainer AED Meer info
  Excl. BTW: € 399,00 Incl. BTW: € 482,79
 10. Schiller Fred EASY trainer

  Schiller Fred EASY trainer

  Schiller Fred EASY AED trainer

  De Schiller Fred EASY AED trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Schiller Fred EASY AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Schiller Fred EASY AED trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 420,00 Incl. BTW: € 508,20
 11. Philips HeartStart FRx trainer

  Philips HeartStart FRx trainer

  Philips HeartStart FRx trainer (nieuwe richtlijnen) 

  De Philips Heartstart FRx AED trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Philips Heartstart FRx AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Heartstart FRx Trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen (8 scenario's).

  Meer info
  Excl. BTW: € 440,00 Incl. BTW: € 532,40
 12. Philips HeartStart FR3 trainer 861467A01

  Philips HeartStart FR3 trainer

  De Philips HeartStart FR3 trainer 861467A01 is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Philips HeartStart FR3, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Heartstart FR3 Trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen

  (8 scenario's).

  Meer info
  Excl. BTW: € 450,00 Incl. BTW: € 544,50
 13. Cardiac Science Powerheart G3 trainer wordt geleverd inclusief afstandsbediening

  Cardiac Science Powerheart G3 trainer 180-5020-101

  Cardiac Science Powerheart G3 trainer 180-5020-101

  De Cardiac Science Powerheart G3 trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Powerheart G3 (PLUS) AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Cardiac Science Powerheart G3 trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 469,00 Incl. BTW: € 567,49
 14. Zoll AED PLUS trainer

  ZOLL AED PLUS trainer 2

  ZOLL AED PLUS trainer 2 (ERC 2010)

  De ZOLL AED PLUS trainer 2 is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de ZOLL AED PLUS, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De ZOLL AED PLUS trainer 2 simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 475,00 Incl. BTW: € 574,75
 15. Cardiac Science Powerheart G5 AED trainer

  Cardiac Science Powerheart G5 AED trainer

  Cardiac Science Powerheart G5 AED trainer

  De Cardiac Science Powerheart G5 trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Powerheart G5 AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Cardiac Science Powerheart G5 trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 489,00 Incl. BTW: € 591,69
 16. Medtronic Lifepak 500 trainer

  Medtronic Lifepak 500 trainer (nieuwe richtlijnen)

  Medtronic Lifepak 500 trainer

  De Medtronic Lifepak 500 trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Medtronic Lifepak 500, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Medtronic Lifepak 500 trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 659,00 Incl. BTW: € 797,39
 17. Physio Control Lifepak 1000 trainer

  Physio Control Lifepak 1000 trainer

  Physio Control Lifepak 1000 trainer

  De Physio Control Lifepak 1000 trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Physio Control Lifepak 1000 AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Physio Control Lifepak 1000 trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 739,00 Incl. BTW: € 894,19
 18. Schiller Fred EASYPORT trainer

  Schiller Fred EASYPORT trainer

  Schiller Fred EASYPORT AED trainer

  De Schiller Fred EASYPORT AED trainer is uitermate geschikt om gebruikers bekend te maken met de werking van de Schiller Fred EASYPORT AED, maar ook om hun vaardigheden op niveau te houden in de periode tussen herhalingstrainingen. De Schiller Fred EASYPORT AED trainer simuleert verschillende hulpverleningssituaties en verschaft op die manier waardevolle en realistische oefeningen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 799,00 Incl. BTW: € 966,79

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven

De juiste AED trainer

Een plotselinge hartstilstand (van bijvoorbeeld een collega) gaat met zoveel hectiek en paniek gepaard, dat het volgen van die instructies op een dergelijk moment erg moeilijk is. Daarom raden wij dringend aan voor uw AED de bijbehorende AED trainer te kopen. Zo raken u en de overige hulpverleners vertrouwd met het apparaat en weet u in een situatie van acuut hartfalen precies wat u moet doen.

Bij AEDcompany.nl hebt u keuze uit een groot assortiment AED’s. Voor een groot aantal daarvan zijn ook AED trainers beschikbaar, die vanzelfsprekend qua uiterlijk en functionaliteit bijna exacte kopieën zijn van de defibrillator waar ze bij horen. Kies uw AED trainer uit onderstaande lijst of neem contact met ons op als uw unit er niet tussen zit. Voor elke AED trainer zijn (voor zover van toepassing) accessoires verkrijgbaar.