Philips AED

Philips AED

De Philips AED HeartStart is klein, licht en snel

De nieuwe Philips AED HeartStart FR 3 is ruim voorzien van geavanceerde AED-technologie. Deze Philips AED is bedoeld voor professionele hulpverleners, die blind moeten kunnen vertrouwen op hun defibrillatieapparatuur. Bovendien moeten zij zeer snel handelen, want alleen dan kunnen zij het leven van mensen met acuut hartfalen redden.

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven
 1. Philips HeartStart FR3 AED ECG-weergave

  Philips HeartStart FR3 AED met ECG-weergave

  De nieuwe Philips HeartStart FR3 AED met ECG-weergave is de kleinste, robuuste en lichtste AED voor professioneel gebruik. Sneller, gemakkelijker en beter! De Philips HeartStart FR3 met ECG-weergave bevat diverse innovaties zoals een hoge resolutie kleuren-LCD display voor ECG weergave en instructies, een groot voordeel bij gebruik in lawaaierige omgevingen. Ook is deze AED voorzien van een metronoom voor het massageritme en is de Philips HeartStart FR3 tweetalig, zodat die voice-prompts kunnen worden begrepen door een groot aantal hulpverleners.

  Meer info
  Excl. BTW: € 3.050,00 Incl. BTW: € 3.233,00
 2. Philips HeartStart FR3 AED

  Philips HeartStart FR3 AED met tekstscherm

  De nieuwe Philips HeartStart FR3 AED is de kleinste, robuuste en lichtste AED voor professioneel gebruik. Sneller, gemakkelijker en beter! De Philips HeartStart FR3 bevat diverse innovaties zoals een hoge resolutie kleuren-LCD display voor ECG weergave en instructies, een groot voordeel bij gebruik in lawaaierige omgevingen. Ook is deze AED voorzien van een metronoom voor het massageritme en is de Philips HeartStart FR3 tweetalig, zodat die voice-prompts kunnen worden begrepen door een groot aantal hulpverleners.

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.230,00 Incl. BTW: € 2.363,80
 3. Philips HeartStart FRx AED

  Philips HeartStart FRx AED 861304ABH

  De Philips HeartStart FRx AED is klein, licht van gewicht, robuust en is ontworpen voor eenvoudig, betrouwbaar gebruik door een minimaal getrainde hulpverlener. Plus punt van deze AED is dat deze spatwaterdicht is (IP 55) en de speciale "kindersleutel" waarmee de elektroden zeer eenvoudig geschikt kunnen worden gemaakt voor gebruik bij kinderen. Meer info
  Excl. BTW: € 1.495,00 Incl. BTW: € 1.584,70
 4. Philips Hearstart HS1 AED M5066A

  Philips HeartStart HS1 AED M5066A

  De Philips HeartStart HS1 AED is een kleine, lichte, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken automatische externe defibrillator (AED). De AED is zo ontworpen dat praktisch iedereen hiermee een leven kan redden. Een van de meest verkochte AED's ter wereld. Meer info

  Normale prijs: € 1.189,00

  Speciale prijs: Excl. BTW: € 1.149,00 Incl. BTW: € 1.217,94

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven

De Philips HeartStart FR 3 AED is voorzien van een hoge resolutie kleuren LCD display voor ECG weergave en instructies, wat voordeel oplevert bij gebruik in een lawaaiige omgeving zoals het stadsverkeer. Een metronoom helpt bij het juiste massageritme. Bij gebruik van de Philips AED voor kinderen hoeven er geen andere elektroden te worden geplaatst; de hulpverlener wint tijd door middel van de baby/kind-sleutel die direct het reanimatie-protocol en de schokenergie aanpast. Tijdwinst verhoogt de kans op een succesvolle reanimatie.

Andere Philips AED producten

Met decennia lang ervaring op het gebied van specialistische medische apparatuur weet Philips altijd betrouwbaarheid te koppelen aan vooruitstrevende techniek. Ook met bijzondere situaties wordt rekening gehouden. Zo is er voor de wat minder getrainde hulpverlener een Philips HeartStart FRx AED, die de hulpverlener uitgebreid en duidelijk door de reanimatieprocedure heen loodst.

Let wel: het is een alternatieve versie van de Philips HeartStart; de ondersteuning is anders, maar de betrouwbaarheid en de slimme techniek die tijdwinst oplevert, vindt u ook bij deze versie van Philips AED. Zo wordt ook bij deze versie de baby/kind-sleutel meegeleverd. De gesproken aanwijzingen kunnen zelfs uitgebreid worden. Een volgende instructie wordt pas gegeven als de vorige is uitgevoerd. Er wordt alleen een schok afgegeven als er sprake is van een hartstilstand.

Een van de meest verkochte AED’s is ook een Philips. De Philips HS1 AED is klein, licht en zo ontworpen dat bijna iedereen hem direct kan gebruiken. Een topkwaliteit Philips AED in een compacte behuizing, doeltreffend en eenvoudig in het gebruik. Geen wonder dat de HS1 zoveel gekozen wordt.