AED merken

Alle AED merken op een rij en de daarbij behorende type AED's

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven
 1. Cardiac Science - AED fabrikant

  Cardiac Science - AED fabrikant

  Cardiac Science is een wereldwijde leider in de ontwikkeling, productie en marketing van diagnostische en therapeutische cardiologie producten en diensten. Cardiac Science biedt een volledig spectrum van cardiologie producten en diensten die helpen bij de bescherming harten en levens te redden. Innovatieve en gepatenteerde automatische externe defibrillatoren (AED's) die hulp bieden aan slachtoffers van plotselinge hartstilstand voor zowel medische als publieke markten. De Powerheart Automatische Externe Defibrillatoren (AED) bieden betrouwbare, veilige en technologisch hoogstaande oplossingen voor slachtoffers met een hartaanval.

  Bekijk hier de AED's van Cardiac Science

  Meer info
  Excl. BTW: € 1,00 Incl. BTW: € 1,00
 2. Cardiaid - fabrikant

  Cardiaid - AED fabrikant

  CardiAid is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich met bijzondere producten richt op de gezondheidszorgmarkt. CardiAid is de fabrikant van de CardiAid CT0207, een automatische externe defibrillator (AED), en van AED-trainingseenheden.

  Bekijk hier de AED(s) van Cardiaid 

  Meer info
  Excl. BTW: € 1,00 Incl. BTW: € 1,00
 3. logo Defibtech Lifeline AED

  Defibtech - AED fabrikant

  Defibtech, LLC is een toonaangevende ontwikkelaar op het gebied van Automatische Externe Defibrillatoren (AED's). Het bedrijf ontwerpt en produceert 3 type AED's. De producten worden uitsluitend verkocht via een netwerk van distributiepartners in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Defibtech is gevestigd in Guilford, Connecticut en fabriceert al haar defibrillatoren in de Verenigde Staten in state-of-the-art ISO 13485:2003 gecertificeerde faciliteiten.

  Bekijk hier de AED's van Defibtech  

  Meer info
  Excl. BTW: € 1,00 Incl. BTW: € 1,00
 4. HeartSine - AED fabrikant

  HeartSine - AED fabrikant

  HeartSine® Technologies ontwikkeld innovatieve, intelligente, levensreddende oplossingen voor de diagnose en de preventie van plotselinge hartstilstanden.
  De focus van HeartSine is gericht op het ontwerpen van de beste defibrillatoren die voorzien in de behoefte van het grote publiek en de consumentenmarkt. HeartSine is fabrikant van 2 type AED's. De HearSine Samaritan PAD 300P & 500P (met feedback functie).

  Bekijk hier de AED's van HeartSine

  Meer info
  Excl. BTW: € 1,00 Incl. BTW: € 1,00

4 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven