Primedic AED

Primedic AED

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven
 1. Primedic HeartSave AED

  Primedic HeartSave AED (met taal-wissel-toets!)

  De Primedic HeartSave AED is exclusief ontwikkeld voor zogenaamde medische niet-professionals (eenvoud). Deze AED stelt de hulpverlener in staat om snel en veilig de AED te gebruiken in een noodsituaties. Het grote pluspunt van de Primedic HeartSave AED is dat het een zeer robuuste AED is met een hoge stootvastheid, spatwater- en stofdichtheid (IP 55). Daarnaast is de AED voorzien van een taal-wissel-knop! Duidelijk stappenplan. Het aantal functies is tot het noodzakelijke beperkt. Intuïtieve en logische gebruikersinterface. Duidelijke voor zich sprekende bedieningselementen. 

   

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.890,00 Incl. BTW: € 2.003,40
 2. Primedic HeartSave AED-M

  Primedic HeartSave AED-M (professional)

  De Primedic HeartSave AED-M is exclusief ontwikkeld voor (semi-)professionals (artsen en verpleegkundigen). De AED beschikt over een grafisch display met hoge resolutie. Het display geeft o.a. het volgende weer: verstrekentijd, ECG, hartslag, geïdentificeerde VF/VT en gestarte defibrillaties. Het grote pluspunt van de Primedic HeartSave AED-M is dat het een zeer robuuste AED is met een hoge stootvastheid, spatwater- en stofdichtheid (IP 55). Daarnaast is de AED voorzien van een taal-wissel-functie


   

  Meer info
  Excl. BTW: € 2.410,00 Incl. BTW: € 2.554,60
 3. Primedic HeartSave PAD

  Primedic HeartSave PAD

  De Primedic HeartSave PAD is exclusief ontwikkeld voor zogenaamde medische niet-professionals (eenvoud). Deze AED stelt de hulpverlener in staat om snel en veilig de AED te gebruiken in een noodsituaties. Het grote pluspunt van de Primedic HeartSave PAD is dat het een zeer robuuste AED is met een hoge stootvastheid, spatwater- en stofdichtheid (IP 55). Duidelijk stappenplan. Het aantal functies is tot het noodzakelijke beperkt. Intuïtieve en logische gebruikersinterface. Duidelijke voor zich sprekende bedieningselementen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 1.290,00 Incl. BTW: € 1.367,40

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven