Bel direct: +31(0)878746999

Goedkoopste AED | HeartSine Samaritan PAD 300p AED

HeartSine Samaritan PAD 300p SECURE 
Wat wordt er allemaal geleverd bij uw bestelling? Klik 
hier.

Klik hier voor de PRIJS!

HeartSine Samaritan PAD 300p AED is compact, licht en laag in prijs. Zeer eenvoudig te bedienen door pictogrammen en Nederlands gesproken instructies. Daarnaast wordt deze AED geleverd inclusief beschermtas en een extra Pad-Pak (2-in-1 elektroden en batterij).

De HeartSine Samaritan PAD 300p is een bijzonder eenvoudig te bedienen AED. De HeartSine Samaritan PAD 300p begeleid de hulpverlener via een combinatie van auditieve en visuele instructies door het hulpverleningsproces. 

1.Auditief: Nederlands gesproken instructies 
2.Visueel: pictogrammen voorzien van knipperende led-lampjes.

HeartSine Samaritan PAD 300P pictogrammenpictogrammen voorzien van knipperende led-lampjes

De knipperende led-lampjes geven aan in welke fase van het hulpverleningsproces de hulpverlener zich bevindt. Zodra de schok-knop door de hulpverlener ingedruk dient te worden wordt dit aangegeven middels rood knipperende led-lampjes. 


HeartSine Samaritan PAD 300P SCHOK-knopschok-knop

Het feit dat de hulpverlener door zowel auditieve als visuele instructies door het reanimatie proces worden begeleidt wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast geeft de HeartSine Samaritan PAD 300p een auditief signaal bij falen van de zelftest en een lage batterijcapaciteit.

De HeartSine Samaritan PAD 300p is op dit moment een van de goedkoopste AED's op de markt. Naast het feit dat de HeartSine Samaritan PAD 300P gunstig geprijsd is, zijn de onderhoudskosten ook erg laag. De HeartSine Samaritan PAD 300p heeft slechts 1 keer in de 3 jaar onderhoud nodig. Hierbij dient de Pad-Pak (een combinatie van batterij en elektrodes 2-in1) verwisselt te worden. Een groot pluspunt van de HeartSine Samaritan PAD 300p is dat deze geleverd wordt met een extra Pad-Pak. Doordat er een extra Pad-Pak wordt meegeleverd kan de AED direct na een inzet weer gebruiksklaar worden gemaakt.

Het ontwerp van de HeartSine Samaritan PAD 300p heeft als groot voordeel dat deze AED optimaal beschermt is tegen invloeden van buitenaf,  hoge stof- en waterbestendigheid (IP 56). Daarnaast is de AED robuust en uiterst schokbestendig: zelfs na een val op een hard oppervlak van 1 meter hoogte blijft de AED betrouwbaar functioneren.