Bel direct: +31(0)878746999

ZOLL AED 3 snelstartgids

Bedankt dat u gekozen hebt voor de automatische externe defibrillator ZOLL AED 3. Dit is momenteel de meest geavanceerde AED ter wereld. Volg deze eenvoudige instructies om uw ZOLL AED 3 in slechts een paar minuten te configureren. Zodra de configuratie is voltooid, noteert u het serienummer en logt u in bij www.zollaed3.com om uw AED 3 te registreren voor een uitgebreide garantie. Neem bij eventuele vragen of problemen contact op met de AEDcompany, stuur een e-mail naar klantenservice@aecdcompany.nl.

Installatie van de ZOLL AED 3

1. Open de verzendverpakking en verwijder de inhoud.


Verpakking ZOLL AED 3 verwijderen
2. Haal de Zoll CPR Uni-Padz AED elektroden REF 8900-000260 uit de verpakking
Haal de Zoll CPR Uni-Padz AED elektroden REF 8900-000260 uit de verpakking
3. Steek de connector van de kabel voor de CPR Uni-padz in de elektrodeaansluiting op de AED 3.
Steek de connector van de kabel voor de CPR Uni-padz in de elektrodeaansluiting op de AED 3
4. Haal de batterij voor de AED 3 uit de verpakking. Houd de batterij vast bij de lipjes aan de zijkanten. Het label moet zich aan de buitenkant bevinden. Plaats de batterij in de achterkant van de AED; de batterij klikt hoorbaar vast. Zorg dat het uitsteeksel aan het uiteinde van de batterij in de coresponderende uitsparing van het batterijvak valt.

Installeer ZOLL AED 3 batterij accu

5. De ZOLL AED 3 voert een automatische zelftest uit. Sluit tijdens de zelftest de CPR Uni-padz aan op de achterkant van de AED. Het label op de verpakking moet hierbij naar u zijn gericht. 

Plaatsen Zoll CPR Uni-Padz AED elektroden REF 8900-000260

6. Nadat de zelftest van de AED 3 is voltooid, controleert u of de test is geslaagd door te luisteren of u het gesproken bericht Apparaat OK” hoort of door te kijken of u het groene vinkje ziet in het statusindicatievenster. Uw AED 3 is nu gereed voor gebruik. 

Status indicator ZOLL AED 3