Bel direct: +31(0)878746999

Uiterste gebruiksdatum Cardiac Science Powerheart G3 elektroden 9131

Houd de uiterste gebruiksdatum van de Cardiac Science Powerheart G3 elektroden goed in de gaten. Op de elektroden staat de uiterste gebruiksdatum van de elektroden vermeld (zie afbeelding hieronder). Zodra de uiterste gebruiksdatum nadert dient u de elektrodenset te vervangen voor een nieuwe set Cardiac Science Powerheart G3 elektroden.

Gebruik géén uitgedroogde elektroden of elektroden waarvan de uiterste gebruiksdatum is verstreken.


Uiterste gebruiksdatum Cardiac Science Powerheart G3 elektroden 9131


Aandachtspunt: De elektroden zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en dienen te worden weggegooid na gebruik of na opening van de afgesloten opbergzak.

HOUDBAARHEID CARDIAC SCIENCE POWERHEART G3 ELEKTRODEN

De Cardiac Science Powerheart G3 elektroden zijn onmisbaar bij het gebruik van de Cardiac Science Powerheart G3 AED. De elektroden hebben twee functies:

1. Meten van het hartritme. Beoordelen of er een levensreddende schok afgegeven dient te worden.
2. Toedienen schok. Dit indien de Cardiac Science Powerheart G3 AED een schokbaar ritme detecteert.

Om deze functies goed uit te kunnen voeren is goed contact met de huid van het slachtoffer van groot belang.

KWALITEIT
De Cardiac Science Powerheart G3 elektroden zijn voorzien van een plakkende en stroomgeleidende gel. De kwaliteit van de gel op de elektroden wordt minder na verloop van tijd. Oorzaak: uitdroging. Uitdroging heeft tot gevolg dat de chemische samenstelling van de gel verandert, ook als de elektroden verpakking ongeopend is. Als gevolg hiervan kan de Cardiac Science Powerheart G3 AED de hartanalyse minder goed uitvoeren en kunnen de elektroden minder goed plakken en geleiden.

HOUDBAARHEIDSDATUM
Daarom plaats de fabrikant Cardiac Science een uiterste houdbaarheidsdatum op de elektroden. Tot deze datum wordt een goede werking gegarandeerd. Indien de houdbaarheidsdatum verstreken is kan de goede werking van de Cardiac Science Powerheart G3 elektroden niet meer worden gegarandeerd.

TIJDIG VERVANGEN ELEKTRODEN
Noteer de houdbaarheidsdatum van uw Cardiac Science Powerheart G3 elektroden zodat u de elektroden tijdig zult vervangen of sluit een AED service contract af.

LEVENSDUUR
ca. 24 maanden