Bel direct: +31(0)878746999

Upgrade Zoll AED Plus naar ERC2010 reanimatierichtlijnen

Eén van de belangrijkste wijzigingen die zijn veranderd in de nieuwe reanimatierichtlijn 2010 is de diepte van de thoraxcompressie: Voorheen gold een diepte van 4-5 cm, dat is nu 5-6 cm geworden. Verreweg de meeste AED's hoeven daarom niet geupgrade te worden. Dat geldt echter wel voor de Zoll AED Plus: Deze AED heeft immers reanimatiefeedback met betrekking tot de diepte van de hartmassage, en die diepte moet dus softwarematig worden aangepast!


thoraxcompressie ZOLL AED PLUS 5cm - 6cm
Naast deze wijziging in diepte voor thoraxcompressies zijn er nog enkele kleine wijzigingen die met deze upgrade worden aangepast: Bij voorgaande versies werden de instructies zoals "Blijf rustig". Controleer het bewustzijn. Vraag om hulp" tweemaal gesproken, met deze upgrade worden deze teksten nog maar éénmaal gesproken. Verder geeft de AED nu vaker feedback zoals "druk harder" of "goede compressies", voorheen was dat beperkt tot éénmaal in de 2 minuten. De instructies "Start reanimatie" en "ga verder met reanimatie" tenslotte, worden nu herhaald na 10 seconden in plaats van 15 seconden, dit alles met als doel om de onderbreking tussen de thoraxcompressies zo kort mogelijk te houden.

Upgraden ZOLL AED PLUS

U kunt de AED zelfstandig en kosteloos upgraden. Hiervoor heeft u een computer nodig met een infrarood verbinding, of een losse infraroodlezer gebaseerd op USB. U kunt voor de upgrade dan de volgende website bezoeken: http://www.zoll.com/AEDPlusUpgrade 
Middels het doorgeven van het serienummer van uw AED en het invullen van uw persoonsgegevens krijgt u toegang tot de benodigde software met bijbehorende documentatie. Aan de hand van die gegevens kunt u de upgrade zelf uitvoeren.

Onze ervaring is helaas dat het zelf uitvoeren van dergelijke upgrades nogal eens problemen oplevert, bovendien heeft niet iedereen een infraroodverbinding beschikbaar. Indien u dit wenst, kunnen wij de upgrade voor u uitvoeren, dat kan op 2 verschillende manieren:

Upgrade opstuur service
U kunt uw ZOLL AED PLUS laten upgraden voor een bedrag van € 59,-. Indien u gebruik wenst te maken van de upgrade opstuur service dient u de AED naar ons op te sturen. Vervolgens zal de AEDcompany uw ZOLL AED PLUS voorzien van de ZOLL AED PLUS upgrade, en deze naar u terugsturen. De kosten voor de retour zending is bij de prijs inbegrepen. U kunt uw AED dan opsturen naar:

AEDcompany.nl 
T.a.v. Zoll Upgrade Service
Radarweg 29B
1043 NX AMSTERDAM

Wij streven ernaar om uw AED binnen 48-72 uur weer naar u terug te kunnen sturen!

Upgrade op locatie (service monteur)
Wilt u helemaal nergens meer naar omkijken? Dan kunt u uw AED voor € 159,- bij u op lokatie laten upgraden door één van onze servicemonteurs. Naast deze ZOLL AED PLUS upgrade ontvangt u ook een AED SERVICE CONTRACT COMPLEET (één jaar). Voor meer informatie over het AED SERVICE CONTRACT COMPLEET zie link hieronder:
https://aedcompany.nl//aed-service-contract-compleet  

Indien u gebruik wenst te maken van de Upgrade service ZOLL AED PLUS verzoeken wij u een e-mail te sturen naar support@AEDcompany.nl of gebruik te maken van dit formulier. Daarnaast kun u ons ook telefonisch bereiken op tel: 0 87 87 46 999 

ZOLL AED PLUS 2 jaar extra garantie

klik hier voor meer informatie