Bel direct: +31(0)878746999

Vervangen Cardiac Science Powerheart G3 elektroden 9131

De Cardiac Science Powerheart G3 defibrillatie-elektroden 9131 zijn bij levering reeds in de AED aangebracht. Ze zitten in een gebruiksklare, afgedichte verpakking die één paar zelfklevende elektroden bevat waaraan een kabel en connector zijn bevestigd. De elektroden zijn disposable en moeten na een hulpverlening worden weggegooid en direct worden vervangen.

De elektroden hebben een beperkte levensduur (ca. 2 jaar) en mogen niet na de uiterste gebruiksdatum worden gebruikt. Zorg dat er altijd een nieuw, ongeopend paar elektroden op de AED is aangesloten.

Na een zelftest van de AED geeft een hoorbare en zichtbare waarschuwing aan dat de elektroden ontbreken, losgekoppeld of beschadigd zijn.

Installatie van elektroden

De Cardiac Science Powerheart G3 elektroden installeren:
1. Open het deksel van de AED.
2. Plaats de verpakking met de elektroden in het deksel zodat het etiket met de uiterste gebruiksdatum zichtbaar is door het venster in het deksel.
3. Zoek de connectors met dezelfde kleuren op (rood op rood), en steek dan de elektrodeconnector in de behuizing van de AED. Wanneer de elektrodeconnector is aangesloten, moet de elektrode-indicator doven.
4. Berg het teveel aan kabel op in de onderste houder. Wanneer de verpakking met elektroden aan het deksel van de AED is bevestigd, sluit u het deksel.
5. Controleer of de uiterste gebruiksdatum zichtbaar is door het venster in het deksel en of de statusindicator groen is. Als de elektroden niet goed zijn aangebracht, is de statusindicator rood. Bel de technische ondersteuning voor hulp. 

Vervangen Cardiac Science Powerheart G3 elektroden 9131