Bel direct: +31(0)878746999

Vervangen Defibtech Lifeline elektroden DDP-100

De Defibtech analyse/defibrillatie elektroden zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en dienen te worden vervangen na gebruik of na opening of beschadiging van de afgesloten verpakking.

De LIFELINE AED analyse/defibrillatie elektroden worden verschaft in een afgesloten verpakking, waarbij de stekker en een deel van de bekabeling zich buiten de zak bevinden. Hierdoor kunnen de elektroden voor gebruik al aan de AED worden bevestigd om snelle inzet tijdens noodsituaties mogelijk te maken.

vervangen defibtech lifeline elektroden ddp-100

Pas op: Verwijder de elektroden niet uit de afgesloten verpakking voordat ze daadwerkelijk dienen te worden gebruikt. Het openen van de verpakking vlak voor gebruik voorkomt uitdroging van de elektroden, waardoor deze hun functionaliteit verliezen.

Controleer eerst of de gebruikersdatum van de elektroden nog niet is verstreken. Elektroden waarvan de gebruikersdatum is verstreken, dient u niet te gebruiken en dienen te worden verwijderd. Steek de stekker die zich aan het einde van de elektrodekabel bevindt in het 34 DAC-510E-NL Rev. F aansluitpunt op de linker bovenkant van de LIFELINE AED, zoals hiernaast afgebeeld. De stekker dient stevig te worden aangedrukt en bevindt zich na juiste plaatsing geheel in de unit.

De elektroden kunnen in hun verpakking vervolgens worden opgeborgen in de ruimte die hiervoor speciaal is aangebracht aan de achterkant van de LIFELINE AED. Nadat de stekker is aangebracht dient u de elektroden in hun verpakking als volgt op te bergen. Steek de zak met de daarop aangebrachte plaatjes in het zicht, met de ronde zijde naar beneden in de opbergopening. Als de verpakking zover mogelijk in de opening is gestoken, kunt u de draad in de speciaal hiervoor aangebrachte sleuf duwen en uitstekende bedrading achter de verpakking steken.

vervangen defibtech lifeline elektroden ddp-100 2

Pas op: De elektroden zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en dienen te worden weggegooid na gebruik of na opening van de afgesloten opbergzak.