Bel direct: +31(0)878746999

Vervangen Philips HeartStart HS1 AED batterij M5070A

HeartStart defibrillator M5066A heeft een disposable batterij met lange levensduur, die in stand-by ongeveer vier jaar meegaat. Het verdient aanbeveling altijd een reservebatterij bij de hand te houden. Bewaar de reservebatterij in de beschermzak totdat u hem gebruikt.

Als de batterijspanning afneemt, waarschuwt de defibrillator u op diverse manieren. Hij begint te kwetteren, het groene Klaar-lampje gaat uit en de blauwe i-knop begint te knipperen.

De batterij wordt als volgt vervangen:
1. Zorg dat er een elektrodecassette in de defibrillator geïnstalleerd is.
2. Ga naar de batterijruimte op de achterkant van de defibrillator.
3. Druk op de lip op de bovenkant van de batterij om de vergrendeling los te halen. Verwijder de batterij.
4. Schuif een nieuwe batterij op zijn plaats. Controleer of de vergrendeling de batterij op zijn plaats houdt.
 
Vervangen Philips HeartStart HS1 AED batterij M5070A
5. De zelftest na batterij-installatie wordt automatisch uitgevoerd. Het is belangrijk dat u op de schoktoets drukt als daarom gevraagd wordt om ervoor te zorgen dat de defibrillator gereed is voor gebruik. Nadat u dat gedaan hebt, kijkt u of het groene Klaar-lampje knippert. De HeartStart defibrillator is nu klaar voor gebruik.

Denk aan het volgende:
Zolang het groene Klaar-lampje knippert, hoeft u de defibrillator NIET te testen. De zelftest gebruikt batterijvermogen en vaker uitvoeren van de zelftest na batterijinstallatie dan absoluut noodzakelijk is, leidt ertoe dat de batterij voortijdig leegloopt.