Bel direct: +31(0)878746999

Vervangen Philips HeartStart HS1 elektroden voor volwassenen M5071A

Er zijn vier soorten HeartStart elektrodecassettes voor gebruik met de defibrillator: HeartStart SMART-pads voor volwassenen, HeartStart SMART-pads voor baby’s/kinderen, herbruikbare HeartStart trainingselektroden voor volwassenen en herbruikbare trainingselektroden voor baby’s/kinderen.

De zelfklevende SMART-pads zijn bestemd voor patiënten van acht jaar en ouder of met een lichaamsgewicht van 25 kilo of meer. Baby’s en jonge of kleinere kinderen moeten behandeld worden met de HeartStart zelfklevende SMART-pads voor baby’s/kinderen.

De HeartStart trainingselektroden worden gebruikt voor oefening in het gebruik van de HeartStart defibrillator. Ze kunnen niet gebruikt worden ter behandeling van plotselinge hartstilstand. Berg de trainingselektroden niet samen met de HeartStart defibrillator op.

Doe het volgende om de elektrodecassette (of een elektrodecassette waarvan de uiterste gebruiksdatum verstreken is) te vervangen.

1. Haal de nieuwe cassette uit de verpakking
Vervangen Philips HeartStart HS1 elektroden voor volwassenen M5071A

2. Schuif de vergrendeling op de bovenrand van de defibrillator opzij. De elektrodecassette komt vrij. Haal de oude elektrodecassette uit de defibrillator.
Vervangen Philips HeartStart HS1 elektroden voor volwassenen M5071A 2

 

3. Installeer de nieuwe cassette: Schuif de onderkant van de cassette in de uitsparing en druk de cassette naar binnen totdat de vergrendeling op zijn plaats klikt. Zorg dat het groene handvat stevig omlaag wordt gedrukt. De defibrillator meldt welk type elektroden (voor volwassenen, voor baby’s/kinderen, of trainingselektroden voor volwassenen of baby’s/kinderen) is geïnstalleerd en gaat vervolgens uit: hij is nu klaar voor gebruik.

Vervangen Philips HeartStart HS1 elektroden voor volwassenen M5071A 3

 

4. Verwijder de batterij, wacht ten minste vijf seconden en installeer hem weer om een zelftest uit te voeren. (Als er tijdens de zelftest een probleem wordt aangetroffen, drukt u op de blauwe i-knop voor informatie en raadpleegt u de informatie over probleemoplossing in de handleiding)

5. Kijk of het groene Klaar-lampje knippert. De HeartStart defibrillator is nu klaar voor gebruik.