Cardiaid AED

Cardiaid AED

De CT0207 CardiAid AED: eerste hulp op z'n best

De CT0207 CardiAid AED is een complete defibrillator die door bijna iedereen kan worden gebruikt. Door de eenvoud en het gebruiksgemak van de CardiAid AED is dit compacte toestel een uitstekende keuze voor alle mogelijke locaties waar hartfalen kan voorkomen. Wachten op een ambulance kan zelfs in een stedelijke omgeving te lang duren. Nog voordat de hulpdiensten ter plaatse zijn, kunt u met de CardiAid AED al het belangrijkste hebben gedaan om het leven van de patiënt te redden. Met de CardiAid AED wint u tijd. Dat is essentieel bij een hartstilstand.

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven
 1. CardiAid combinatiepakket elektroden en batterij

  CardiAid combinatiepakket: elektroden & batterij

  CardiAid combinatiepakket: elektroden & batterij Meer info
  Excl. BTW: € 140,00 Incl. BTW: € 148,40
 2. Cardiaid CT0207 AED

  CardiAid CT0207 AED

  De Cardiaid CT0207 AED is zeer eenvoudig te bedienen. De hulpverlener wordt door zowel pictogrammen als Nederlands gesproken instructies door het hulpverleningsproces geholpen. De witte knipperende led-lampjes geven aan in welke fase van het proces de hulpverlener zich bevindt. Meer info
  Excl. BTW: € 1.299,00 Incl. BTW: € 1.376,94
 3. Cardiaid CT0207 batterij

  CardiAid CT0207 batterij

  Cardiaid CT0207 batterij

  Let op! De batterij dient door een door CardiAid geautoriseerde instantie vervangen te worden. AEDcompany is een door CardiAid geautoriseerde service provider.

  Meer info
  Excl. BTW: € 80,00 Incl. BTW: € 84,80
 4. Cardiaid CT0207 elektroden

  CardiAid CT0207 elektroden (voor volwassenen)

  Cardiaid CT0207 elektroden (voor volwassenen) Meer info
  Excl. BTW: € 70,00 Incl. BTW: € 74,20
 5. CPR-Check CardiAid

  CPR-Check CardiAid

  CPR-Check is een sensor voor vitale functies die beslist of de patiënt gereanimeerd moet worden of niet. Meer info
  Excl. BTW: € 219,00 Incl. BTW: € 264,99

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Terug naar boven

CardiAid AED : gebruiksvriendelijk en levensreddend

Het kan overal gebeuren en komt vaak voor : iemand krijgt een hartstilstand. Op zo’n moment is vlot handelen essentieel voor de overlevingskansen van de patiënt. Bij hartfalen moet binnen een paar minuten CPR (cardiopulmonaire resuscitatie) en defibrillatie worden toegepast, anders komt de hulp te laat.

Daarom is het zo belangrijk dat een AED-unit niet alleen binnen bereik, maar ook echt gemakkelijk is in het gebruik. De CardiAid AED is in dit opzicht bijzonder: het apparaat begeleidt de hulpverlener door het proces door middel van een gesproken instructie en heldere LED-indicaties. Het apparaat stelt zelf de diagnose en levert –alleen wanneer dat nodig is- efficiënt de benodigde elektroshock.

De CardiAid AED is zelf testend, wat inhoudt dat u er maar heel af en toe aandacht aan hoeft te schenken voor onderhoud (het vervangen van de batterijen). Het is een geruststellende gedachte om een complete AED stand-by te hebben die direct klaar is voor gebruik. Het toestel is ook heel vriendelijk geprijsd en kan bijna overal worden geplaatst (geen lichtnetaansluiting nodig).

De CardiAid AED voldoet aan de ILCOR 2005 ERC richtlijn voor reanimatie.