Bel direct: +31(0)878746999
Filteren
Zoll AED
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina:
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina:
Van hoog naar laag sorteren

ZOLL AED: defibrillator- & CPR-specialist
Een ZOLL AED kan naast defibrilleren ook ondersteuning bieden aan een hulpverlener die CPR (cardiopulmonale resuscitatie) toepast. Daarmee komt het apparaat tegemoet aan een wens die bij veel hulpverleners pas naar boven komt als ze daadwerkelijk moeten reanimeren: de bevestiging dat ze het goed doen. Want in de hectiek die ontstaat als iemand een hartstilstand heeft, is ondersteuning bij en feedback over je verrichtingen als hulpverlener letterlijk van levensbelang.

Reanimatiefeedback
ZOLL is de specialist van het op de markt zetten van AED's met reanimatiefeedback. Drukt u niet hard genoeg tijdens de reanimatie. De ZOLL AED zal aangeven dat u harder moet duwen. De AED's van ZOLL geven realtime informatie over de diepte en het tempo van de borstcompressies terwijl de hulpverlener reanimatie toepast

Over ZOLL
ZOLL richt zich op het verbeteren van noodhulp aan patiënten. Dat doen ze met nieuwe reanimatietechnieken en technologie voor de spoedeisende hulp. ZOLL biedt producten aan voor defibrillatie en monitoring, feedbackoplossingen voor de circulatie en de reanimatie, en verder ook datamanagement, therapeutisch temperatuurmanagement en ventilatie.