Bel direct: +31(0)878746999

CardiAid CT0207 AED opstuur service (AED onderhoud)

CardiAid CT0207 AED opstuur serviceCardiAid AED opstuur service / onderhoud

Maximaal na elke 24 maanden dienen de hoofdbatterij, de elektroden en de testbatterij te worden vernieuwd door een door CardiAid geautoriseerde instantie. Indien u geen service contract heeft afgesloten bij de aanschaf van de CardiAid AED kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de CardiAid opstuurservice van de AEDcompany. 

De kosten voor de CardiAid opstuur service bedraagt: € 75,00 (ex.btw)
Wij streven ernaar om uw AED binnen 48-72 uur weer naar u terug te sturen!  
Let op! Alvorens de AED op te sturen dient u contact op te nemen met de AEDcompany. Dit kan telefonisch (tel: 0 87 87 46 999) dan wel per e-mail (support@AEDcompany.nl)

Ik wil teruggebeld worden door de klantenservice van de AEDcompany. Klik hier.

U kunt uw CardiAid AED naar ons opsturen (deze kosten komen wel voor uw rekening), vervolgens zullen wij uw CardiAid AED servicen en voorzien van nieuwe batterij(en) en elektroden, waarnaar de CardiAid AED naar u teruggestuurd zal worden. De kosten voor verzending zijn bij de prijs inbegrepen. In de controle / service zijn de kosten voor het vervangen van de AED batterij(en) en de elektroden niet opgenomen. Het opgegeven afleveradres zullen wij gebruiken voor het retourneren van uw AED, let u er daarom op dat deze gegevens juist zijn. 

Wij streven ernaar om uw AED binnen 48-72 uur weer naar u terug te sturen!Informatie betreffende de CardiAid CT0207 AED 
CardiAid CT0207 AED
De CardiAid is een hoogwaardig product en is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste medische standaards. Cardiatech garandeert deugdelijk functioneren van het apparaat voor een periode van 6 jaar. 

Na aankoop onder de volgende condities:
1. Het apparaat dient direct na aanschaf te worden aangemeld bij CardiaTech Holland BV op www.cardiatech.com/register of middels de bijgeleverde garantie kaart.
2. Maximaal na elke 24 maanden dienen de hoofdbatterij, de elektroden en de testbatterij te worden vernieuwd door een door CardiaTech geautoriseerde instantie. 
3. Het apparaat dient direct na gebruik door een geautoriseerd Service Centra te worden nagekeken.
4. Het apparaat mag uitsluitend voor medische hulpverlening bij een plotselinge hartstilstand worden ingezet
5. Het apparaat niet aan de achterzijde is geopend anders dan door een door CardiaTech geautoriseerde service partner.
6. Het serienummer op het apparaat dient intact en leesbaar te zijn.
7. De originele aankoopnota dient te kunnen worden overlegd.

Werkzaamheden aan het apparaat mogen uitsluitend gedaan worden door technisch personeel, gecertificeerd door CardiaTech Holland B.V. Cardiatech houdt per product de historie bij omtrent uitgevoerde werkzaamheden. Elke interventie door niet geautoriseerde partijen doet de garantie vervallen.

Fysieke schade, brand- en waterschade en ondeskundig gebruik doen de garantie vervallen. Uitgesloten van garantie zijn de electrode pads, draagtas en accessoires.

Het apparaat kan uitsluitend als automatic external defibrillator ingezet worden; er is geen enkele compatibiliteit met andere rand-apparatuur.